02 iunie 2017

30nov - 2dec. 2017 - Ziua Romaniei si Prislop

                                                                                     Facebook Pelerini

30 Nov – 2 dec. 2017 – “Sfantul Andrei – Ocrotitorul romanilor”. 

Pelerinaj la Prislop si Alba Iulia
Ziua Nationala a Romaniei 
(30 nov. si 1 dec. - zile nationale libere)
Manastirea Sfantul Nicolae, Manastirea Prislop: inchinare la mormantul Parintelui Arsenie Boca, Sibiu: Catedrala Sfantul Andrei Saguna, Manastirea Ramet: Sfantul Ghelasie de la Ramet, Icoana Maicii Domnului, ALBA IULIA - Cetatea si Catedrala Reintregirii Neamului - participare la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Nationale, Cetatea Sighisoarei, Manastirea Sfantul Dimitrie Sighisoara: icoana Maicii Domnului.
Vom participa la Sfanta Liturghie Praznic Sfantul Andrei pe traseu. 
Eveniment de cinstire a portului popular romanesc (cine doreste poate participa la Sfanta Liturghie in costum popular, indiferent de zona).                                         

Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Brasov.

Pret 175 lei/persoana
  
Pentru inscrieri si informatii: 0742268568, 0724525041, d-na Adriana


Servicii incluse:
Pentru realizarea evenimentului transportul se face cu autocarul. Atmosfera plina de istorie si spiritualitate, participare la Sfanta Liturghie.

* Cazarea nu este inclusa, 45-50 lei de persoana/noapte functie de confort in camere de 2-3 paturi, in functie de disponibilitate. Masa se asigura individual, la pachetel. Exista posibilitati de cina.

Observatii si conditii de participare:
ATENTIE: In pelerinaj NU se fumeaza la manastiri si in apropierea celorlati pelerini, din respect! Pelerinul pleaca de acasa pentru rugaciune si multumire catre Bunul Dumnezeu, nu cauta confortul, incearca sa ajute pe cei din jur, inarmat cu rabdare si bunacuviinta, nu deranjeaza pe cei din jur, ci le acorda respectul cuvenit.
Pentru confortul tuturor nu se mananca in autocar! Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii!


1. Pretul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu si cazarea, taxele de trecere cu bacul sau de trecere a granitei, acolo unde este cazul.
2. Masa se va asigura individual, autocarul opreste pe traseu pentru aprovizionare daca sunt solicitari, fiind in sarcina pelerinilor sa isi asigure mancare la pachetel si/sau sa se aprovizioneze cand autocarul opreste. Datorita specificului deplasarilor obiectivele sunt multe si nu este timp pentru masa la restaurant in timpul zilei. Va rugam sa solicitati oferta detaliata pentru fiecare pelerinaj.
3. Cazarea se achita local si este in general 45-50lei/persoana/noapte, in functie de confort. Cazarea se face la Pensiune, in conditiile oferite. Fiecare pelerin va achita cazarea local, firma noastra se va ocupa doar cu gasirea locatiei cat mai aproape de manastiri si rezervarea locatiei, astfel incat toti pelerinii sa beneficieze de un loc de cazare cat mai bun din punct de vedere al raportului calitate/pret. Cazarea se va face in conditiile locale existente, firma noastra nu este responsabila pentru conditiile de cazare oferite. Nu se admit pretentii la cazare. Repartizarea la locurile de cazare se va face in ordine, tinand cont de componenta grupului sau de marimea camerelor unde se face cazarea. Va rugam sa solicitati informatii despre locul de cazare valabil pentru fiecare pelerinaj.
4. Locurile in autocar se ocupa NUMAI in ordinea platii (minim avans 50%. Restul de 50% se achita cu minim o luna inaintea plecarii pentru pastrarea locului). Inscrierile au inceput la data publicarii ofertei (noiembrie 2016).
5. Nu se admit retrageri si nu se returneaza banii incepand cu trei saptamani inaintea plecarii (fara exceptie, clientul trebuie sa gaseasca inlocuitor pe cheltuiala sa pentru a nu pierde banii).
6. Traseul poate suferi modificari in functie de starea drumurilor, conditiile meteo etc. Obiectivele se viziteaza numai daca sunt deschise publicului in perioada respectiva. Ne rezervam dreptul de a modifica oferta in orice moment, fara preaviz. Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii.
7. Preturile sunt valabile pentru grup de minim 45 persoane. Daca grupul este mai mic de 45 persoane, pelerinii vor fi informati asupra costurilor suplimentare daca acestea exista, costuri ce nu depasesc 15% din pretul transportului.
8. Programele cuprind foarte multe obiective pentru a fi cat mai utile pelerinului pentru a atinge scopul propus. In functie de evenimente intalnite pe traseu: conditii meteo, starea drumurilor, prelungirea Sfintelor slujbe, sarbatori si evenimente speciale, ce nu pot fi prevazute, este posibila depasirea orei 24 la intoarcerea acasa.
9. In cazul neprezentarii pelerinului la locul de imbarcare la data si la ora stabilita, indiferent de motiv, acesta va pierde dreptul de a participa si nu i se va rambursa suma achitata.
9. Locul debarcarii este acelasi cu locul de imbarcare, in fiecare oras, fara exceptie.
Pe parcursul anului pot apare si alte oferte. Vizitati site-ul nostru pentru detalii.

Niciun comentariu: